Ruben Nicolai van BNN naar RTL 4

Ruben Nicolai gaat aan de slag voor RTL 4: hij tekende dinsdag een contract bij RTL-baas Erland Galjaard. Welke programma's Ruben gaat doen, is nog niet bekend.

Ruben Nicolai gaat op 1 april BNN-VARA verlaten, zo was al bekend, maar nu weten we ook wie zijn nieuwe werkgever is. De presentator maakt de overstap naar RTL 4.

Ruben Nicolai

Ruben is blij met zijn nieuwe contract. “Het is een spannende tijd geweest, we hebben veel gesprekken gehad. En er komt iets uit waar ik dolgelukkig mee ben,” vertelt hij in RTL Boulevard. Zijn BNN-collega's moeten hem na 10 jaar gaan missen, maar blijven positief: “Iedereen gunde het me zeer, deze stap. Ze vonden het wel jammer dat ik ging, maar het zijn lieve mensen.”

Erland Galjaard

Wat Ruben bij RTL 4 gaat doen, blijft nog even afwachten. RTL-baas Erland Galjaard heeft wel al wat suggesties: “Panelshows zouden bij hem passen, daar heeft hij ervaring mee. De Grote Improvisatieshow bijvoorbeeld. Maar we hebben ook ideeën voor grote studioshows met hem.”

Grote studioshows

En die studioshows lijken Ruben wel wat: “Natuurlijk lijkt een groot studioprogramma me fantastisch, maar met de camera op stap gaan vind ik ook nog steeds te gek.” Wat het ook wordt, Erland Galjaard verzekert ons: “Je gaat Ruben zeker dit najaar op televisie zien bij RTL 4.”

Lees ook:
Volgens Humberto Tan gaat Ruben Nicolai aan de slag bij RTL Boulevard.

Reageren