Eindelijk!

Rudolph van Veen gaat na 19 jaar trouwen met zijn Simone

7 juli 2020 13:52 | sterren | Door Daisy Heyer

© Koen van Weel
Televisiekok Rudolph van Veen (53), die we natuurlijk allemaal kennen van Life & Cooking en 24kitchen, gaat trouwen met Simone van den Berg (45). De twee zijn al negentien jaar samen.

In een interview met Beau Monde vertelt Van den Berg over het aanstaande huwelijk en haar relatie met Van Veen. Volgens haar ging het om liefde op het eerste gezicht. Ze ontmoetten elkaar bij opnames voor Life & Cooking, waar Simone aan het bellen was toen Rudolph binnen kwam lopen. "We keken elkaar aan en het was 'bam'."

Bijna mis

Even leek het nog mis te gaan; Simone had geen idee wie Rudolph was en wilde de handdoek in de ring gooien toen ze hoorde dat hij voor televisie werkte. Gelukkig kwamen ze elkaar vaker tegen en na een paar keer vroeg Rudolph Simone mee uit. Bijna twintig jaar later is het koppel nog steeds samen.

Op de verjaardag van Simone vroeg Rudolph haar ten huwelijk. "Traditie binnen ons kleine gezinnetje: als je jarig bent, krijg je taart op bed", schetst vertelt ze. "Toen ik jarig was, zat ik te wachten op bed. Het duurde maar en het duurde maar. Ineens vloog de deur open en kwam Rudolph binnen met een enorme bos witte rozen." Toch had ze nog niks door. "Vervolgens kwam Ralph met een magnum fles champagne en zei: ‘Het gaat echt gebeuren.’ Rudolph ging op zijn knieën en ik kon alleen maar huilen."

2022

De plannen voor een trouwerij stonden eigenlijk voor 2021, maar vanwege het coronavirus wordt dat verschoven naar 2022. De jurk heeft Simone wel al binnenegsleept: "Ik ga er niets over zeggen, behalve dat het een prinsessenjurk is."

Meer over