Ruud Feltkamp voor nog onbepaalde tijd weg uit GTST

Slecht nieuws voor de fans van Ruud Feltkamp: de acteur heeft nog geen idee wanneer hij terugkomt in Goede Tijden Slechte Tijden. 

Begin deze maand lastte acteur Ruud Feltkamp (25) vrij onverwachts een sabbatical in. Hij was toe aan wat rust, maar geeft nu in een interview toe nog geen idee te hebben hoe lang Noud Alberts niet te zien is in de populaire soap.

"Ik heb heel lang gewerkt"

Ruud verklaarde aan RTL Boulevard waarom hij voelde dat hij moest stoppen. "Ik ben eigenlijk al vanaf mijn negende aan het werk, omdat ik natuurlijk Kruimeltje heb gespeeld. Sindsdien heb ik altijd wel in series en in films gespeeld. Dat allemaal na school. En sinds mijn vijftiende, zestiende zit ik in Goede Tijden, dus ik heb heel lang gewerkt.“

Niet GTST-moe

De acteur spreekt geruchten dat hij de soap beu is tegen: "Ik heb het met heel veel plezier gedaan en nog steeds, maar ik had nu zoiets van: ik doe Goede Tijden zo lang en als ik me echt met volle overgave wil geven voor de kijker. Dan heb ik nu even een pauze nodig om even te relaxen en wat andere dingetjes te doen. Ik wil iets totaal anders doen en daarna kom ik met frisse energie weer terug en kan ik er weer met de volle honderd procent tegenaan.”

Vorig jaar won Ruud de Televizier Aanstormend Talent Award. 

Reageren