'Nóg meer aandacht?'

Ruzie in Shownieuws over liefdesinterview Marco & Leontine

23 september 2021 09:22 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Een opmerkelijke situatie in Shownieuws: Sandra Schuurhof is verbijsterd dat Leontine en Marco Borsato de media opzoeken om over hun hervonden liefde te praten.

Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker sprak aan de desk van het showbizzprogramma vol lof over het exclusieve interview dat de tortelduifjes deze week aan zijn blad gaven. Al dat zoetsappige gedweep schoot Sandra Schuurhof in het verkeerde keelgat.

Privacy

Sandra, die zelf als royaltyverslaggever minuten zendtijd vult met de kleinste details rond de levens van gekroonde hoofden, vindt het gek dat Marco en Leontine de media opzoeken. Zeker omdat het stel, met name Leontine, ook privacy wilde: "Waarom geeft ze dan een dubbelinterview. Dat snap ik dan niet helemaal. Waarom zou je zo'n interview geven?"

Socials

Een licht verbaasde Den Aantrekker probeert er een draai aan te geven: omdat het een mooi liefdesverhaal is met dito foto's. Maar Schuurhof beet door: "We weten allemaal dat ze samen zijn. Dat posten ze zelf ook op hun socials. Dus wat hebben ze erbij te winnen op nóg meer aandacht ervoor de genereren?"

Bekijk de hele confrontatie hieronder.

Meer over