Vol met emotie

S10 en Linda Hakeboom delen eerste beelden documentaire

7 mei 2024 14:08 | sterren | Door Marjolein Vos

© EPA/ALESSANDRO DI MARCO
Zangeres S10, officiële naam Stien den Hollander, en regisseur Linda Hakeboom hebben de eerste beelden gedeeld van de documentaire S10-dat het goed blijft gaan met mij over de zangeres. Ze kijken uit naar de release maar vinden het ook heel spannend.

Dat vertellen ze op Instagram.

Emotie

De eerste beelden tonen een hoop emotie bij S10. "Ik wil het echt niet doen. Ik voel aan alles dat ik het niet meer wil", klinkt het op een emotioneel moment uit de mond van de zangeres. We zien stukken van het Songfestival, van Taarten van Abel en ook gelukkige momenten met haar goede vriendin en zangeres Froukje. 

Mentale problemen

Meermaals deelde S10 openhartig verhalen uit haar vroege jeugd en over haar psychische problemen in haar muziek. De makers Linda Hakeboom en Rolf Hartogensis hopen vooral het groeiende aantal jongeren dat kampt met mentale problemen bespreekbaar te maken met deze documentaire. 

De documentaire wordt uitgezonden door de EO in de Europese Week van de Mentale Gezondheid. S10-dat het goed blijft gaan met mij wordt woensdag 22 mei uitgezonden op NPO3. De film is vanaf maandag 20 mei te zien op NPO Start.

Meer over