Sabia Boulahrouz naar de rechter om nep-baby-geruchten

21 juli 2016 14:23 | sterren | Door Televizier

© Screenshot BNN/VARA

Sabia Boulahrouz heeft genoeg van de leugens over haar zwangerschap. Aan Patty Brard vertelt ze aanstaande zondag in Ranking the Stars dat ze juridische stappen gaat ondernemen.

Sabia was eind vorig jaar zwanger van haar ex, profvoetballer Rafaël van der Vaart, maar kreeg uiteindelijk een miskraam. In de Duitse en Nederlandse roddelpers werd gesuggereerd dat de ex-voetbalvrouw de zwangerschap zou hebben gefaket.

Vragenvuur van Patty

In een preview van Ranking the Stars op Telegraaf.nl is te zien dat Patty het naadje van de kous wil weten. "Je was gewoon zwanger? En die buik was gewoon echt?" vraagt de Shownieuws-koningin aan Sabia. Andere deelnemers reageren verbaasd op dit vragenvuur, maar Sabia vindt het prima: "Dat mag ze vragen hoor, dat vind ik niet erg."

Heftig

Ze was inderdaad zwanger en de buik was echt, aldus Sabia. En ze is erg verdrietig over de leugens in de media. "Dat was heel heftig allemaal. Ik ga nu ook juridische stappen ondernemen." Saillant detail is dat uitgerekend Patty Brard destijds in Shownieuws beweerde van 'een bron' te hebben gehoord dat Sabia een nep-buik droeg.

Ranking the Stars is zondag om 21.55 uur te zien op NPO 3.

Meer over