Sabia Boulahrouz onderuit in Duitse Dance Dance Dance

Sabia doet mee aan de Duitse versie van Dance dance dance, maar dat is nog niet echt een succes. De jury is niet te spreken over haar danskunsten.

Het toeval wil dat zowel de Nederlandse als Duitse versies van het dansprogramma op dezelfde avond aan hun nieuwe seizoen begonnen. Miljoenen Duitsers zagen hoe de omstreden Sabia Boulahrouz voor het eerst de dansvloer betrad met haar partner Leonard Freier. De messen waren geslepen en critici hoefden niet lang te zoeken.

Lambada

Hun duo dans was een mashup van de Kaoma klassieker Lambada uit 1989 en een hippere remix van Jennifer Lopez. De achtergronddansers deden hun best, maar de driekoppige jury was niet bepaald positief: ze gaven het stel in totaal 15.5 punt. 

Umbrella

Uiteraard moest Sabia ook nog een solo performance geven. De keuze viel op Umbrella, het sensueel bedoelde nummer van Rihanna. Daar kwam nog heftigere kritiek op. Zo zei jurylid DJ Bobo geschrokken te zijn van het (gebrek aan) niveau, waarna hij een 4 uitdeelde. Maar is het echt zo slecht? Oordeel zelf.

Reageren