"Sabia krijgt 40.000 euro voor deelname Ranking The Stars"

Sabia Boulahrouz is een van de meest spraakmakende gezichten tijdens de jubileumeditie van Ranking the stars. Maar de Duitse socialite komt niet opdraven voor een boekenbon, de NPO heeft flink in de buidel moeten tasten. 

Althans, dat wist Mattie Valk vrijdagavond te melden in RTL Boulevard. Volgens een welingelichte bron heeft BNN-VARA zo'n 40.000 euro betaald om Sabia te verleiden mee te doen aan het vileine lijstjesprogramma dat ze voorheen nog niet eens kende

BN'er vergoeding

Die 40.000 euro is flink wat hoger dan de gemiddelde vergoeding van BN'ers. Het is geen geheim dat de sterren niet voor de lol elkaar voor rotte vis uitmaken. Vorig jaar onthulde Maxim Hartman op Twitter dat hij 1950 euro kreeg per aflevering en dat zijn medester Ferry Doedens het moest doen met 750 euro. Ook Hans Klok, die in de laatste editie onthulde vroeger geregeld met Gerard Joling gesekst te hebben, noemt het een leuke schnabbel.

Reputatie

Volgens Mattie was het Sabia echter niet alleen om het geld te doen. Ranking the stars zou ook een mooie manier zijn om haar imago wat op te vijzelen. Dat lijkt zelfs te lukken, meent Valk: "Wat ik zo leuk vind, is dat ze zichzelf niet zo serieus neemt en tegen een geintje kan. Ze is ook best wel openhartig, dus tot nu toe vind ik het eigenlijk een heel leuke meid."

Voorlopig vermaakt Sabia zich opperbest...

Reageren