Sabia onthult: Sylvie had affaire met piloot, danser en bodyguard

Sylvie van der Vaart heeft het de laatste tijd zwaar te verduren. Eerst zei haar ex-minnaar allemaal onaardige dingen, nu heeft Sabia weer een boekje opengedaan over vermeende affaires van Sylvie.

Sabia zegt in het Duitse blad Bild dat Sylvie er tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart talloze affaires op na hield. "Ik heb haar vaak van een alibi voorzien, de lijst met Sylvies affaires is lang." Volgens Sabia, ooit de beste vriendin van Sylvie en nu de vriendin van Rafael, deed Sylvie het onder anderen met een piloot van de KLM, een danser uit het tv-programma Let's Dance en een bodyguard.

Schriftelijk bewijs

Sabia zegt dat Sylvie ze bruin bakte omdat ze de bewuste piloot met kerst 2010 bij haar thuis uitnodigde en hem voorstelde als een goede vriend. "En toen hadden ze al heel lang een verhouding." Volgens Sabia kan ze al haar beschuldigingen staven met schriftelijk bewijs.

Aanstelster

Sabia zegt dat ze haar mond nu open doet omdat ze tegen wil spreken dat ze Rafael heeft afgepakt van Sylvie: "Dat is absoluut niet waar, pas aan het einde van hun huwelijk heb ik vele uren gepraat met Rafael over zijn zorgen en problemen."

Volgens Sabia is Sylvie maar een aanstelster: "Als Sylvie haar huis uit gaat en de bedrogen vrouw speelt, weet ze heel goed dat er veel fotografen voor de deur liggen. Ze draagt dan een enorme zonnebril, alsof er net iemand is overleden."

Guillaume Zarka

Eerder had Sylvie al te lijden onder beweringen van ex-minaar Guillaume Zarka die haar een leeg, eenzaam en triest persoon noemde. In deel twee van zijn interview met het Duitse blad Closer kwamen er nieuwe onthullingen. Dit keer is Guillaume aardiger voor Sylvie.

Over Sabia heeft hij niet veel goeds te melden: "Toen ik Sylvie voor het eerst ontmoette, waren ze gezellig samen. Vijf dagen later werd bekend dat zij er met Rafael vandoor was gegaan. Daar was Sylvie heel verdrietig over." En dat gevoel ging niet snel weg. "In de 4,5 maand die ik en Sylvie samen waren, was ze heel verdrietig. Naar mijn mening heeft Sabia hem heel bewust weten te verleiden."

Reageren