Sabia voelt dat ze heeft gefaald als moeder

Sabia Boulahrouz heeft door alle perikelen in haar leven soms het gevoel dat ze geen goede moeder is voor haar kinderen. Ze kan hen niet de stabiele jeugd bieden die ze verdienen.

Sabia doet haar openhartige uitspraken in een interview met het AD. Ze geeft aan rust te willen en een nieuwe start zonder al teveel media aandacht. 

Eigen appartement

De oplossing zou een eigen appartement zijn, weet de 38-jarige Duitse. Maar dat gaat zomaar niet, ze zit nog vast aan het huis in Hamburg dat ze samen huurde met haar ex Rafael van der Vaart. En dat maakt de zaak er niet makkelijker op: "Rafael en ik hebben nu geen contact. Dat gebeurt er als iemand van de een op de andere dag vertrekt. Hij heeft één koffer meegenomen naar Sevilla, dat is het. Hij heeft nooit samen met mij aan de kinderen uitgelegd dat het over was, ook niet telefonisch. Misschien dat Amaya en Daamin het dan hadden begrepen."

Gezinsleven

Hierdoor woont ze nog noodgedwongen in het huis met haar kinderen en krijgt ze dagelijks te maken met de roddelpers. Verre van het ideale gezinsleven waar ze van droomde: "Ik heb daarom best vaak het gevoel dat ik heb gefaald, maar ik kan die gedachte nu loslaten. Het is goed zo. Ik sta als een leeuw voor ze. Ik geef ze alles dat ze nodig hebben. Daar heb ik geen man voor nodig."

Dance Dance Dance

Dat Sabia prima voor zichzelf kan zorgen bleek onlangs toen ze naar verluidt 40.0000 euro kreeg voor haar deelname aan Ranking the stars. Daarnaast is ze momenteel druk aan het trainen voor de Duitse versie van Dance dance dance. Maar ook daar laat de pers haar niet met rust: "Weet je dat er nog steeds elke dag fotografen achter me aanzitten? Mijn danscollega's begrijpen er niets van. 'Wat is dit?' Nou, welcome to my life.''

Reageren