Samantha’s Michael pakt Gordon terug

9 September 2016 10:07 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

Michael, bekend van Samantha (Barbie), heeft gereageerd op de kritiek die Gordon uitte op het botoxgebruik van het Haagse paar. De twee zijn groot fan van de presentator en vinden daarom zijn commentaar erg jammer.

Afgelopen woensdag deelde Gordon een sneer uit richting Samantha en Michael, nadat hij een promo zag van Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos. Gordon op Facebook: “De arts die hier voor verantwoordelijk is, dient onmiddellijk uit zijn functie te worden gezet.” Michael laat zoiets niet zomaar over zich zeggen en besluit de aanval te openen op Gordon. 

Gordon met zichzelf in de knoop

“Misschien zit hij een beetje met zichzelf in de knoop, want een echte relatie kan hij toch ook niet krijgen,” sneert Michael in Shownieuws. Samantha laat zich niet kennen: “Misschien had je harde woorden terug verwacht, maar helaas: ik vind jouw shows wel leuk en ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig.”

Gordonfan

Michael zegt in Shownieuws dat hij het jammer vindt dat Gordon zo over hen praat, omdat hij graag samen met zijn vrouw naar Gordons shows kijkt. Naar een van die shows verwijst Samantha aan het einde van haar Facebookpost: “Tot ziens dan maar bij Hotter than my daughter. XXX Samantha.”

Botox, daar ben ik Barbie voor

De man van Samantha verdedigt ook het veranderende uiterlijk van zijn geliefde: “Samantha heeft lippen, ze heeft tieten en ze heeft nepwimpers, daardoor staat ze ook bekend als de Haagse Barbie en dat geeft ook niet, iedereen is zichzelf.” De blondine komt met zo’n zelfde reactie op het bericht van Televizier.nl waarin het botoxgebruik centraal staat. Een reactie zoals alleen Barbie die kan geven: “Ja, ik heb botox in me voorhoofd, gevulde lippen en een pruik op. Maar daar ben ik dan natuurlijk ook wel Barbie voor, hè.”

Lees ook:
Wat heeft Barbie aan haar gezicht gedaan?

Meer over