Sandra Masmeijer: Frank is er ingeluisd

31 Oktober 2014 09:29 | sterren | Door Televizier

© Archief Beeld & Geluid

Frank Masmeijer zit al vijf weken vast wegens verdenking van grootschalige drugshandel. Zijn vrouw Sandra gelooft niet dat haar ‘’doodgoeie vent’’ bij de zaak betrokken is.

Frank Masmeijer werd vijf weken geleden opgepakt door de Belgische politie. De oud-presentator zou een aardig zakcentje verdienen met zijn eigen drugsnetwerk, dat hij vanuit de Antwerpse haven aanstuurt. Volgens zijn vrouw Sandra is hier niets van waar, hij is er ingeluisd.

Frank Masmeijer 

Sandra Masmeijer vertelt in de Telegraaf dat Frank niet in paniek raakte toen de rechercheurs voor zijn neus stonden. "Hij moest meekomen en is ook gelijk meegegaan. Niet eerst een koffertje pakken want dat hoefde ook niet, dacht Frank. Hij zou 's avonds immers gewoon weer thuis komen."

Sandra Masmeijer

Frank Masmeijer was er volgens Sandra van overtuigd dat de politie een domme fout had gemaakt. "Hij dacht dat het allemaal een misverstand was en ik hoop dat ook. Ik ga er vanuit dat ze hem er hebben ingeluisd."

Drugs 

Sandra snapt er niets van dat haar man is gearresteerd wegens verdenking van grootschalige drugshandel. "Echt, ik heb geen idee waarom hij is opgepakt en nu vastzit. We bezitten geen drugs, ik heb ze ook nooit gezien. Hij is gewoon een doodgoeie vent. Daarom steun ik hem ook aan alle kanten. Ik vertrouw mijn man. En ik geloof wat hij tegen mij zegt."

Ook KRO-NCRV-presentator Arie Boomsma zat vast, maar om een heel andere reden.

Meer over