Sanne Hans breekt ribben na The voice-feest

20 oktober 2017 13:40 | sterren | Door Televizier

Sanne Hans was dolblij toen de Blind Auditions van The voice of Holland eindelijk ten einde waren. Om dit te vieren nam ze een aantal drankjes. Dat had ze beter niet kunnen doen.

Sanne Hans, bij veel mensen bekend als Miss Montreal, is ook dit jaar weer coach in The voice of Holland. Ze vindt het heerlijk om talenten te helpen aan een succesvolle carrière, maar na dagenlang tollen in een draaiende stoel gaat het plezier er wel een beetje af. Gelukkig zorgde Talpa voor een mooi feestje, en daar vloeide de drank rijkelijk. 

Pijnlijke val

“Daarna ging ik braaf naar huis met Daniel. Ik ging lekker slapen en hij ging de hond uitlaten. Ik was zo blij toen ze weer terugkwamen, want ik was lekker teut. Dus ik stapte uit bed en toen ging ik keihard op mijn bek”, vertelt Sanne in de ochtendshow van Giel Beelen. De val was heftig, ze viel met haar ribbenkast op een tafeltje. Au! Al had ze in het begin nergens last van.

Gebroken ribben

“Maar na een week voelde ik mijn ribben terwijl ik op de wc zat”, aldus Sanne. “Ik heb niet geklaagd en ik heb al mijn promo’s en optredens gedaan, maar ’s ochtends merk ik dat het nog lastig is met mijn ademhaling”, besluit ze. Nu maar hopen dat het snel weer goed met haar gaat.

Meer over