Loewy Bertus en Bella Jo

Sanne Vogel bevallen van tweeling

2 januari 2020 18:31 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Sanne Vogel (35) is vlak voor de jaarwisseling bevallen van haar tweeling, zo maakte de actrice bekend op social media.

Sanne postte op Instagram het eerste kiekje van haar twee kleintjes. 

Broer en zus

Samen met haar vriend Melchior Schimmel poseert een vermoeide maar stralende Sanne met zoon Loewy Bertus en dochtertje Bella Jo. Vogel schrijft dat ze soms minuten samen met Schimmel jankend van geluk en vermoeidheid in de wiegjes staart. 

Offline

Fans hoeven geen stroom aan babyfoto's te verwachten, Sanne kondigt haar keus aan voorlopig offline te blijven om zich als gezin te kunnen verschuilen in hun liefdesnest. Ze laat nog wel weten dat beide kinderen op 28 december ter wereld kwamen en vanaf de eerste dag een heel eigen karakter hebben.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo! Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest. Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn(gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij. O ja en een heeeeeel gelukkig Nieuw Jaar.

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Meer over