Sanne Vogel stopt met toneelstuk door oververmoeidheid

Sanne Vogel stopt met de voorstelling De Verleiding van een Moordvrouw. De actrice is oververmoeid en doet daarom een stapje terug.

De dokter adviseerde Sanne de theatertour af te breken, liet haar management weten aan RTL Boulevard. Afgelopen jaar had de actrice het zo druk dat ze nu tijd nodig heeft om uit te rusten. 

Sanne Vogel

Opvallend genoeg gaat Sanne wél meer tijd besteden aan haar film Brasserie Valentijn. Net als haar regiedebuut Hartenstraat wordt dat een romantische komedie, die Sanne niet alleen gaat regisseren, maar waarvan ze ook het scenario voor haar rekening neemt. Het acteren staat nu dus op een laag pitje. 

De Verleiding van een Moordvrouw

De toneelexit van Sanne komt al twee weken na de première van De Verleiding van een Moordvrouw op 27 januari. Een flinke tegenvaller dus voor Rick Engelkes, de producent van de voorstelling. Sanne staat op alle posters en in alle programmaboekjes, maar Rick moest in allerijl op zoek naar een vervanger.

Sandra Mattie

Sanne Vogel speelde in het toneelstuk de rol van Deborah, die ze deelde met Nienke Römer. Sannes aandeel wordt overgenomen door Sandra Mattie. Sandra speelde eerder gastrollen in series als Flikken Maastricht en SpangaS en was te zien als Anouk de Ruijter in GTST. Sinds januari vertolkt ze een hoofdrol in de VPRO-serie De Fractie. Dat gaat ze nu dus combineren met een rol in De Verleiding van een Moordvrouw.

Lees ook: Sanne Vogel is deze zomer te zien in een kinderfilm met Yvon Jaspers.

 

Reageren