Na miskraam vorig jaar

Sanne Vogel verwacht tweeling

10 juli 2019 14:36 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Sanne Vogel (35) is in verwachting van een tweeling. De actrice en regisseur kan haar geluk niet op.

Sanne deelde het blijde nieuws via Instagram door een intiem kiekje te posten met haar vriend Melchior.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven... We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger! Whoop Whoop! En we verwachten niet één, maar twee kindjes!!!! Wat??? Whaaaaa!!! Die zagen we niet aankomen. Alhoewel... ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest, dus er viel veel op zijn plek bij de eerste echo! Nu is de misselijkheid gezakt, doen we vreugde dansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool. We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen. #babynews #wondertjes #preggo #tweeling #twins #zwanger #happytimes #liefde #love #babys @melchiorskingdom

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Buik groeit als kool

In de post schrijft ze nu ruim 3 maanden zwanger te zijn en haar geluk niet op te kunnen. Pas bij de eerste echo werd duidelijk dat er twee kleine Vogels in aantocht zijn, al had Sanne naar eigen zeggen wel een vermoeden omdat ze ongelooflijk misselijk en moe was in de eerste weken van haar zwangerschap. Volgens Sanne groeit haar buik inmiddels als kool.

Miskraam

Het positieve babynieuws volgt na een periode van rouw en verdriet voor Sanne en haar vriend. Afgelopen oktober onthulde ze dat ze in de zomer van 2018 na vier maanden zwangerschap hun dochtertje verloor door een miskraam. Aan tafel bij Twan Huys vertelde ze destijds hoe ze zich schaamde voor de droeve gebeurtenis.

 
Sanne en Melchior hopen op een voorspoedige zwangerschap en verwachten hun kleintjes komend voorjaar.

Meer over