Saunders' moeder bezorgd

11 juli 2013 10:00 | sterren | Door Televizier

De moeder van Ben Saunders maakt zich erg zorgen over haar zoon. Na de breuk met Yvonne 'Keet!' Coldeweijer kan ze Ben niet bereiken.

Net als de rest van Nederland moest ma Saunders via de media vernemen dat de relatie van de TVOH-ster en zijn vriendin over is. Aan het AD laat zij weten: "Ik maak me best zorgen om mijn zoon, maar kan hem tot mijn spijt nog steeds niet bereiken."

Oorzaak breuk

De oorzaak van de breuk is hierdoor ook onbekend bij mevrouw Saunders. In RTL Boulevard laat Ben Saunders weten: "Het gaat de hele wereld geen flikker aan waarom we uit elkaar zijn. Dat is tussen ons".

Yvonne Coldeweijer

Ook Coldeweijer wil niets kwijt over de plotseling verbroken relatie. Haar management laat weten dat Yvonne onder de gegeven omstandigheden niet in staat is om te reageren, "ze heeft tijd nodig om dit te verwerken."

Dit klinkt als een heftige breakup, het zal dan ook vast niet lang duren totdat de vrienden van Ben uit de school klappen over de oorzaak. Zij maakten de breuk immers dinsdag ook al bekend zonder zijn medeweten.

Meer over