Schattige Hobie uit Baywatch blijkt gewetenloze crimineel

18 april 2017 16:11 | sterren | Door Televizier

Jeremy Jackson, beter bekend als Mitch Buchannons schattige zoon Hobie in Baywatch, blijkt minder snoezig dan iedereen dacht. De acteur stak in 2015 een vrouw neer. Hij moet daarom 270 dagen brommen in de bajes.

Pamela Anderson en David Hasselhof trippelden in de jaren negentig als C.J. Parker en Mitch Buchannon over de goudkleurige stranden van Los Angeles. Terwijl zij zorgden voor het sexy imago van Baywatch, was er een schattig jongetje dat er eigenhandig voor zorgde dat de eierstokken van veel vrouwen gingen klapperen, zelfs al wilden ze helemaal geen kinderen. Zijn naam: Hobie Buchannon, gespeeld door Jeremy Jackson. Maar het schattige is er al een tijdje van af.

Jeremy Jackson

Jackson worstelt al een tijdje met een drugsverslaving en dat leidde in 2015 tot een hevige discussie met een vrouw, nadat hij een auto probeerde te stelen. Hij pakte een mes en begon haar te steken. Terwijl de vrouw crepeerde van de pijn, nam Jackson de benen. Later werd hij opgepakt bij een hotel.

Straf

De rechter heeft inmiddels uitspraak gedaan in de zaak. Jackson is veroordeeld tot 270 dagen celstraf en een proeftijd van vijf jaar. De acteur zit al een tijdje vast, waardoor hij in totaal nog 161 dagen in zijn celletje bivakkeert. Dat is niet alles. De inmiddels 36-jarige Jackson moet een jaar lang iedere week een bijeenkomst over woedebeheersing en anonieme alcoholisten bijwonen. Drugsgebruik is daarnaast uit den boze.

Hobie

Jackson denkt in zijn cel ongetwijfeld met heimwee terug aan zijn tijd op de Baywatch-set. Wij herinneren hem ook liever als de lieflijke Hobie. Van een opvliegende crimineel wordt immers niemand vrolijk. Daarom hieronder een fleurig filmpje van Hobie in zijn beste jaren, mét een jolig achtergronddeuntje. Zo krijgt je na het lezen van dit treurige bericht alsnog een opkikker. 

Meer over