Boek dicht

Schrijversstel Saskia Noort en Kluun niet langer een setje

16 januari 2019 13:07 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Saskia Noort en Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, zijn niet langer een setje. De twee schrijvers hebben besloten om na enkele maanden het liefdesboek dicht te doen.

Uitgeverij Overamstel heeft op verzoek van het tweetal de breuk wereldkundig gemaakt. Volgens Overamstel hebben de schrijvers besloten om "verder te gaan als vrienden, zoals daarvoor" en doet "het tweetal verder geen mededelingen en zal niet reageren op vragen."

Liefdesrelatie

In oktober 2018 werd bekend dat beiden meer voor elkaar voelden. Van een relatie was destijds nog geen sprake, maar ruim een maand later kwam het hoge (voor)woord eruit. Op sociale media bevestigden beiden dat een liefdesrelatie hadden.

Kiekje

"Leve de liefde, fuck de trollen!", schreef Saskia, die regelmatig aanschuift bij programma's als De wereld draait door en RTL Late Night, bij een kiekje van zichzelf en Kluun op het strand. Haar nieuwe liefde plaatste dezelfde foto op zijn pagina. "Et voila", schreef hij erbij. Daar blijft het vooralsnog bij voor de twee auteurs.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Leve de liefde, fuck de trollen! @raykluun #love #hatersgonnahate

Een bericht gedeeld door Saskia Noort (@saskianoort) op

Meer over