Selena Gomez produceert Netflix-serie

26 januari 2017 16:20 | sterren | Door Televizier

Dat Selena Gomez kan zingen en acteren weten we al lang, maar nu mag de actrice een nieuwe functie aan haar cv toevoegen. Gomez is de producer van de nieuwe Netflix-serie 13 reasons why.

De serie is gebaseerd op het boek van Jay Asher uit 2007. De middelbare scholiere Hannah pleegt zelfmoord en laat haar klasgenoot Clay videotapes achter, waarin ze 13 redenen geeft waarom ze er een einde aan maakte. Clay ontdekt dat 13 klasgenoten hebben bijgedragen aan haar dood.

 

Netflix

Selena Gomez was zo onder de indruk van het boek, dat ze aan Netflix vroeg of ze er een serie van mocht maken. Dat mocht. Via Instagram liet de prille producer weten dat ze het best spannend vond om bij Netflix langs te gaan. 

Pretty little liars

Hoofdrolspeler Dylan Minnette, bekend van de film Don’t breathe (2016), speelt in de serie Clay. Hannah wordt gespeeld door de nog vrij onbekende actrice Katherine Langford. De serie doet een beetje denken aan Pretty little liars waarbij vier vriendinnen vreemde berichten ontvangen van ‘A’, een jaar na de verdwijning van hun vriendin Alison.

Gomez plaatste de trailer van de serie 13 reasons why vandaag op social media.

Vanaf 31 maart is de serie 13 afleveringen lang te zien op Netflix

Meer over