Fijne aankondiging

Shary-An Nivillac en Nena Kreber in verwachting van tweede kindje

24 mei 2022 15:13 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP FRANK VAN BEEK
Shary-An Nivillac, bekend van het eerste seizoen van The Voice of Holland, kan binnenkort de beschuit met muisjes uit de kast halen. Samen met haar verloofde Nena Kreber verwacht de zangeres namelijk hun tweede kindje.

Het blijkt een vruchtbare periode: eerder vandaag meldden we ook al dat Vivienne van der Assem in afwachting is van de komst van haar tweede spruit.

Lees ook: Vivienne van den Assem zwanger van tweede kindje 

Shary-An

Shary-An Nivillac is in ieder geval in de wolken met dit prachtige nieuws. "Samen met jullie wil ik groeien, samen met jullie wil ik zijn", schrijft ze bij een foto van haar prille gezinnetje. "We leven momenteel in zo'n bijzondere tijd, mijn hart stroomt over bij het idee dat we dadelijk met z'n vieren zijn."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Shary-An Nivillac (@shary_an)

Dochtertje Billie

Het is het tweede kindje voor Shary-an en Nena, maar de eerste keer dat de zangeres het kindje draagt. Nena beviel vorig jaar mei van dochtertje Billie en inmiddels is de eerste verjaardag van haar al een feit. Die werd onlangs nog goed gevierd met veel zon, drankjes, frisbees, ontspanning "en een tikkeltje overprikkelende dreumes (en mama's) en heel veel gezelligheid", zo blijkt uit de foto hieronder.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Shary-An Nivillac (@shary_an)

Meer over