Simon Cowell krijgt kind bij getrouwde vrouw

Simon Cowell wordt vader. De tv-maker en professioneel jurylid zou de getrouwde Lauren Silverman zwanger hebben gemaakt.

Verschillende anonieme bronnen laten aan US Weekly weten dat de vrouw pas tien weken in verwachting is van Cowells kindje. Saillant detail is dat Lauren getrouwd is met een goede vriend van Simon, de rijke New Yorkse vastgoedmagnaat Andrew Silverman.

Lauren Silverman

Het huwelijk van de socialite Lauren Silverman (36) en haar man zou al enige tijd op springen staan. Zo vertelt een bron: "Lauren en Andrew hebben al tijden een ongelukkig huwelijk, hun scheiding is al lang geleden in gang gezet." Tijdens deze scheiding groeiden Lauren en Simon (hier op de foto met Dannii Minogue) naar elkaar toe.

Simon Cowell

Of de twee ook daadwerkelijk samen voor de baby gaan zorgen is nog maar de vraag. Een aantal jaar geleden liet het X-Factor en Got Talent-jurylid nog weten helemaal geen vader te willen worden. "God, nee. Ik wil geen kinderen. Als ze op de muren zouden gaan tekenen zou ik gek worden", zei hij toen.

Lauren is gelukkig

Een bron weet aan People Magazine te melden dat Lauren in ieder geval erg blij is met het nieuws: "Ze is dolgelukkig dat ze met Simon is". De insider weet ook te vertellen dat de twee al een paar maanden een stelletje zijn. Ondertussen kan er in Engeland al gegokt worden op welke naam de kleine spruit krijgt. Bij de jongensnamen is Arthur populair, bij de meisjes Alazandra.

Reageren