Simon en Annemarie Keizer krijgen een kindje

18 december 2016 00:36 | sterren | Door Televizier

Simon Keizer had een kleine verrassing tijdens de Nick & Simon jubileumconcerten. De zanger en zijn vrouw Annemarie verwachten volgend jaar hun eerste kindje.

Simon deelde het heuglijke nieuws op het podium van de Rotterdamse Ahoy' de honderden fans reageerden uiteraard uitzinnig. Hij werd omhelsd door vakbroeder Nick Schilder, wiens vrouw momenteel in verwachting is van alweer hun derde spruit.

Management wist van niets

Shownieuws informeerde bij het management van Simon of het nieuws klopte. Manager Aloys Buys liet weten net zo verrast te zijn, maar dat het inderdaad waar is dat Volendam in 2017 een kleine Keizer rijker is. 

Laag pitje

De zwangerschap van Annemarie, die eerder dit jaar tweede werd bij Dance dance dance met beste vriend Kees Tol, komt ook onverwacht. Enkele jaren geleden kreeg ze een miskraam en daarna kwam de kinderwens volgens Simon op een laag pitje te staan. Zo vertelde hij afgelopen februari: "Ik kan me een leven zonder kinderen heel goed voorstellen, want dat leef ik al en vooralsnog bevalt dat prima. We hebben twee chihuahua’s, Kyra en Bobbi, en dat zijn onze kindjes. Ik ben superdol op die beesten." 

Lees ook: Simon Keizer en vrouw bewust kinderloos.

Meer over