Sjors van der Panne is toe aan een vriend

25 februari 2016 12:41 | sterren | Door Televizier

Sjors van der Panne heeft behoefte aan een relatie. De zanger laat publiekelijk weten het leven als single zat te zijn en open te staan voor een leuke man.

Sjors deed zijn verkapte oproep in het 100%NL radioprogramma Goedemorgen Lex.

Helemaal niet gesloten

DJ Lex Gaarthuis was benieuwd naar het privéleven van de Sjors, onder andere bekend van The Voice of Holland, Zeesterren en als zanger bij Carlo's TV Café. Desgevraagd gaf hij toe een perfectionist te zijn en zo druk met z'n werk dat privé er weleens bij inschiet. Daarnaast kan hij enorm stressen waardoor het lijkt alsof hij niet open staat voor persoonlijk contact. Maar het tegendeel is waar volgens Sjors: "Ik ben juist heel openhartig over alles, maar je moet me soms niet storen."

Een man voor Sjors

Van der Panne is vrijgezel. En gaf toe dat hij ondanks vrienden, familie en publiek zich daardoor soms best alleen kan voelen. Zeker als je alleen thuiskomt: "Dat is soms best kut eerlijk gezegd. Sowieso is alleen zijn toch nooit leuk, eigenlijk?" Daarop vroeg Gaarthuis of Sjors zoekt naar mannen of vrouwen, waarna hij na enige aarzeling toegaf dat hij het liefst warm wordt gehouden door een man.

Vrijgezel

Sjors van der Panne heeft een dochtertje met theaterregisseur Karina Kroft. "Ik hou van vrouwen, maar daar doe ik het niet op, zeg maar. Ik ga voor mannen. Maar vrijgezel zijn is ook wel lekker, hoor."

Meer over