Snooki schrijft open brief aan Kate Middleton

Snooki deelt graag haar kennis met anderen. In een open brief geeft de Jersey Shore-ster Kate Middleton allerlei handige adviezen over het moederschap.

Op de site Yourtango.com heeft de koningin van de Jersey Shore een open brief geschreven aan de Duchess of Cambridge. In de brief beschrijft ze haar eigen ervaringen als moeder en waarschuwt ze Kate Middleton dat haar leven op het punt staat om nogmaals compleet te veranderen.

Snooki staat graag 's nachts op

Snooki schrijft dat het moederschap de meest geweldige ervaring van haar leven is. In tegenstelling tot Kim Kardashian, vindt Snooki het geweldig op midden in de nacht op te staan om voor haar kleine prinsje Lorenzo te zorgen.

Helaas was dit plezier van korte duur: "Na een paar dagen is het van, ik houd van je maar OMG stop met huilen! Ik ben doodop."

Elton John

Gelukkig heeft Nicole Polizzi, de echte naam van Snooki, de gouden tip voor Middleton: make-up en muziek. Zo schrijft ze: "Doe gewoon je make-up en tiara op en je zult er net zo mooi uitzien als altijd."

Daarnaast adviseert Polizzi dat Kate veel voor de kleine prins of prinses moet gaan zingen: "Als ik voor die kleine zing, wordt hij rustig en kijkt hij me aan alsof hij verliefd is en dat voelt geweldig." Mocht Kate nou geen zangtalent hebben, dan stelt Snooki voor om Elton John een slaapliedje te laten zingen.

Hopelijk neemt Middleton de tips snel ten harte, de koninklijke baby wordt al op 13 juli verwacht.

Reageren