Sofia Vergara bestbetaalde tv-actrice

4 september 2014 09:48 | sterren | Door Televizier

Sofia Vergara verdient volgens zakenblad Forbes wederom het meeste geld van alle tv-actrices in de Verenigde Staten.

Sofia Vergara stak mede dankzij haar rol als Gloria in Modern Family maar liefst 37 miljoen dollar in haar zak, daarmee staat ze opnieuw op nummer 1 in de lijst van bestbetaalde tv-actrices. Bij de mannen voert Ashton Kutcher de lijst aan, hij verdiende afgelopen jaar 26 miljoen dollar met zijn rol in de sitcom Two and a Half Men.

Sofia Vergara

Sofia Vergara verdient haar royale inkomen niet alleen door haar acteerwerk, ze is onder meer het gezicht van Head & Shoulders, Diet Pepsi en CoverGirl. Tevens is ze mede-oprichtster van de Spaanse nieuwswebsite Latin World Entertainment.

Forbes

Op de tweede plaats in de lijst staat Mariska Hargitay. Dankzij haar hoofdrol in Law & Order: Special Victims Unit verdiende de actrice in de afgelopen 12 maanden 13 miljoen dollar. Kaley Cuoco-Sweeting, Penny in The Big Bang Theory, bezet de derde plaats met 11 miljoen dollar.

Kaley Cuoco-Sweeting zal volgend jaar een stuk hoger in de lijst staan, de blondine uit The Big Bang Theory krijgt in het nieuwe seizoen maar liefst 1 miljoen dollar per aflevering.

Meer over