Sonja Bakker en Jan Reus hadden droombruiloft

Afgelopen weekend stapte Sonja Bakker in het huwelijksbootje met Jan Reus. Sonja zit op een roze wolk nu ze getrouwd is met de liefde van haar leven.

Kosten nog moeite werden gespaard voor het trouwfeest van het stel op Ibiza. De bruiloft duurde meerdere dagen en vond plaats in een hippe club en op een boot. De gasten moesten zich aan een strenge dresscode houden: een korte broek was uit den boze. Dit alles heeft zijn vruchten afgeworpen: Sonja had de dag van haar leven.

Bakker geniet

Dit vertelt de gewichtsconsulente in het AD. "Onze bruiloft was heel erg mooi. Het kon niet mooier. Ik heb het erg moeilijk gehad om het droog te houden, maar ik wilde echt niet huilen. Op zo'n dag wil je juist genieten met volle teugen", aldus Bakker.

Ook haar man Jan Reus is erg te spreken over de dag: "Onze liefde voor elkaar is net zo intens als voor onze huwelijksdag. Het is fantastisch om dit te delen met vrienden en familie."

Keramiek van de kinderen

Zowel Sonja als Jan hebben twee kinderen uit een eerdere relatie. Begin dit jaar kregen zij samen baby Bram. De kinderen hebben als huwelijkscadeau keramiek servies laten ontwerpen. Bakker is dolblij met dit bijzondere cadeau: "Ze hebben tekeningen op koppen en bordjes laten branden. We drinken nu koffie uit een kopje met de voetafdruk van onze baby Bram."

Reageren