Sophie Hilbrand gaat liever op reis dan naar het altaar

21 augustus 2013 11:26 | sterren | Door Televizier

Voorlopig lopen Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra nog niet naar het altaar. De twee willen pas trouwen als hun kinderen dat bewust kunnen meemaken.

Sophie en Waldemar zijn erg gelukkig samen, maar "we zijn nog steeds niet met een huwelijk bezig", vertelt de presentatrice aan Grazia. "Dat gegeven is er bij mij een beetje uit geƫvolueerd, of zo."

Robin en Ravi

Sophie Hilbrand heeft altijd gezegd dat ze pas wil trouwen wanneer haar dochter Robin (3) en zoon Ravi (1) oud genoeg zijn om de plechtigheid bewust mee te maken. "En dat is niet om het voor me uit te schuiven, maar het is nu toch niet zo'n ding voor ons. We willen nog een lange reis maken met z'n vieren voordat Robin leerplicht heeft, dus daar zijn we nu over aan het nadenken."

Sophie oververmoeid

Na de geboorte van Ravi moest Sophie een stap terug doen, omdat ze kampte met oververmoeidheid. "Ik besefte dat ik maar door was blijven stromen. Net als vroeger, terwijl we in de tussentijd wel twee kinderen hadden gekregen. Daar hoorde ook een andere balans bij, die heb ik nu gevonden."

Meer over