Sophie Hilbrand wil haar pensioen halen bij BNN

13 september 2016 14:24 | sterren | Door Televizier

© RVDA

Dinsdag begint Sophie Hilbrand aan het 2de seizoen van Sophie in de kreukels. Zelf ligt ze ook al een beetje in de kreukels, maar de presentatrice sluit toch niet uit dat ze oud wordt bij BNN.

In een interview met het Parool zegt Sophie Hilbrand op de vraag hoelang de 40-jarige Sophie nog symbool kan staan voor het jeugdige imago van BNN: „Nog een paar jaar? Ach, uiterlijk misschien niet, maar vanbinnen zeker nog wel. Ik denk er niet zo over na. Ik groei van het ene televisieprogramma in het andere. En door de fusie met de Vara komen er misschien ook andere onderwerpen op mijn pad. Dan kan ik toch oud worden bij BNN."

Kaalheid en de penis

Het tweede seizoen van Sophie in de kreukels, dat dinsdag begint, draait om mannen die de natuur een handje helpen. Sophie behandelt in vier afleveringen het gezicht, kaalheid, het lijf en de penis en spreekt daarvoor met bekende en onbekende mannen.

Krampachtige sixpack

Bij het bekijken van de beelden vond ze zichzelf af en toe best rimpelig. „Als ik de montages terugzie, denk ik weleens: hier zit wel heel veel vouw in”, maar ze komt nog steeds niet in de verleiding ergens de spuit in te laten zetten: „Ik heb er niet zo veel moeite mee. Je moet er niet zo extreem over doen. Zoals mannen die na hun veertigste nog steeds krampachtig een sixpack willen laten zien. Dat heeft iets sneus."

Sophie in de kreukels, vanaf dinsdag 13 september om 21.25 NPO 3

 

Meer over