Soundos el Ahmadi in stilte gestopt als huiskomiek DWDD

18 november 2016 15:11 | sterren | Door Televizier

© Screenshot NPO Gemist

Soundos el Ahmadi is DWDD-huiskomiek af. De cabaretière begon begin september aan haar klus, maar bleek geen match met het programma.

Doorgaans wordt de vrijdaguitzending van DWDD afgesloten door de huiskomiek, maar Soundos werd de afgelopen weken gemist door kijkers.

Enthousiasme

In DWDD zelf werd geen verklaring gegeven voor haar afwezigheid, maar El Ahmadi bevestigt desgevraagd haar vertrek aan Televizier.nl: "Ik ben na de zomer vol enthousiasme begonnen aan mijn avontuur bij DWDD. Maar helaas bleek al snel dat het wekelijks schrijven en testen van het materiaal te intensief was naast mijn tournee, presentatie- en schrijfwerkzaamheden voor mijn nieuwe theatershow en filmscript."

Geen match

Soundos maakt er ook geen geheim van dat ze de lachers niet echt op haar hand had in de paar keer dat ze de weekafsluiter verzorgde: "Ik kwam er achter dat mijn comedystijl niet altijd matcht met het bespreken van de actualiteit. Wat goed werkt in een stand-up comedy omgeving, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Ik heb daarom in goed overleg besloten om niet verder gaan."

Soundos gemist? Klik HIER om haar meest recente DWDD standup te zien.

Meer over