Soy Kroon en Holly Mae Brood hebben nu toch écht een relatie

14 Augustus 2016 16:54 | sterren | Door Televizier

© Screenshot YouTube

In Nieuwe tijden draaien hun personages nog om elkaar heen, maar buiten de set lijken Soy Kroon en Holly Mae Brood elkaar nu toch echt gevonden te hebben.

Holly deelde zondag op Instagram een wel heel knusse foto van haar en Soy met een veelzeggend hartje. De onderliggende boodschap lijkt duidelijk de soapies vinden elkaar officieel meer dan aardig.

Knipperlichtrelatie

De eerste geruchten dat de twee een setje vormden deden al half mei de ronde. Toen bevestigde zelfs de RTL persdienst en Holly's moeder Xandra dat er wat moois bloeide. Het tweetal werd ook zoenend gespot, maar volgens Holly had dat niets te betekenen: "Hebben we dan meteen een relatie? Nee." Daarmee leek het laatste woord gezegd. 

Antwerpen

Maar oplettende fans hadden al eerder door dat de twee indirect onafscheidelijk waren. Zo bracht Holly afgelopen week een paar dagen door in Antwerpen waar ze door een onbekend persoon werd gefotografeerd in een luxe tweepersoonskamer. 

En laat Soy nou ook in die periode in Vlaanderen zijn geweest! Hij had onder meer een optreden in de Plopsaland parade als zijn personage Ridder Flin uit de Studio 100 serie Flin & Flo. Een dag later postte hij een dag later een foto van zichzelf, nippend aan een koffietje in het Antwerpse. Toeval? Blijkbaar niet!

 

Meer over