Oeps!

Soy Kroon vergat belangrijk detail in Televizier-gala speech

14 oktober 2022 11:19 | sterren | Door Esther Hut

© Nathan Reids
Het Gouden Televizier-Ring Gala is alweer een week geleden, maar nog steeds kijken de winnaars er met weemoed op terug. Zo ook Soy Kroon. Alleen bedacht hij zich iets te laat dat hij nog wat belangrijks in zijn speech was vergeten.

Op Instagram maakt hij het alsnog goed.


Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:


Juiste mensen om je heen

Soy won tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier-Ster Talent. Voor hem kwam de prijs erg onverwacht, maar hij sprak op het podium familie en vrienden toe met een mooie speech.

Toch wil hij nu ook zijn collega’s nog even in het zonnetje zetten. “Ik liep een week geleden af na m’n onverwachtse speech en wist niet wat ik precies had gezegd. Het kwam uit m’n hart. Ik denk echt zolang je jezelf blijft en je kwetsbaar opstelt, kan je alles bereiken, met de juiste mensen om je heen,” laat Soy weten.

Alleen nét die mensen is hij vergeten te bedanken. “Ik wilde nog álle redactie, productie, camera, geluid mensen bedanken waar ik mee mag werken. Dankzij jullie is elke dag een feestje.”

En door

Ook geeft hij nog een klein oproepje mee aan programmamakers. “Én wat ik eigenlijk ook nog wilde zeggen; makers, geef nieuw talent een KANS! Je kan ze alleen grijpen als je ze ook krijgt. Bizarre avond, telefoon ontploft, dankjewel voor al die lieve berichtjes! Nu weer terug naar het normale leven.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Soy Kroon (@soykroon)

Meer over