Spannende avond voor Tim Douwsma

26 augustus 2016 15:17 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL4/Videoland

De kijkcijferstrijd barst vanavond pas echt los nu zowel de NPO als RTL en SBS hun vrijdagavondprogrammering lanceren. Tim Douwsma blijkt de verbindende factor.

Tim speelt een belangrijke rol in de laatste aflevering van Nieuwe tijden op RTL 4. De jongerensoap is na vanavond alleen nog op Videoland te zien. Vandaar dat er diverse spannende cliffhangers zijn opgezet om het bescheiden aantal kijkers, gemiddeld een kleine 500.000, te lokken naar de streaming videodienst

Bobby is dood

Vanaf de eerste dag is Tims personage, fitness junk Bobby Ros, aan het experimenteren met anabolen en andere verboden middelen om nog meer spieren te kweken. Na een wilde nacht met Amy lijkt die systematische steroidencocktail hem fataal te zijn geworden (foto). Daarnaast wordt vanavond officieel onthuld dat Lucas seropositief is en dat Amy ontwerpen van halfzus Nina gestolen heeft om toegelaten te worden tot de Utrechtse mode academie. 

Next boy/girl band

Daarna wordt het pas echt spannend voor Tim. Bij SBS 6 is de eerste aflevering van The next boy/girl band te zien, een talentenjacht die dé klapper van het najaar moet worden. Tim en co-host Nicolette van Dam moeten het opnemen tegen onder meer Linda's zomerweek, De slimste mens op NPO 2 en niet te vergeten het meer dan zomerse weer. Om die laatste uitdaging het hoofd te bieden, heeft SBS 6 al een extra herhaling gepland van de show. Morgenavond laat is The next boy/girl band opnieuw te zien. 

Geen zorgen

Tim lijkt de enige te zijn die zich niet echt zorgen maakt over de kijkcijfers. In gesprek met Nu.nl zegt hij: "Ik moet eerlijk zeggen: ik laat het heel erg los. Ik geniet er van dat ik zo'n waanzinnig mooi programma mag maken. Waar iedereen heel trots op is en iedereen heel enthousiast over is. Tuurlijk zou m'n zaterdag leuker zijn, maar ik ben er niet gefixeerd op."

 

Meer over