Unbreakable Academy

Special Forces VIPS-winnaars Kaj Gorgels en Donny Roelvink maken nieuw project bekend

26 april 2023 14:42 | sterren | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland

Vorig seizoen wisten Kaj Gorgels, Donny Roelvink en Mark Schaaf na een zware tijd de eindstreep te halen in Special Forces VIPS. De mannen volbrachten het loodzware programma en hielden daar een hechte vriendschap aan over. 

Naast die mooie vriendschap, delen ze ook een gedeelde visie. En daar gaat het tweetal iets mee doen.

Op de Instagrampagina van het project en op die van Kaj Gorgels wordt het volgende nieuws gedeeld: “Met veel trots en plezier mogen we bekendmaken dat Kaj Gorgels en Donny Roelvink onderdeel zijn geworden van het team van Unbreakable Academy. Na een succesvolle deelname aan het programma Special Forces VIPS ontstond buiten een vriendschap ook een gedeelde visie.”

Unbreakable Academy

Het nieuwe project waar Kaj Gorgels en Donny Roelvink aan deelnemen, heet Unbreakable Academy en focust zich op fysieke en mentale weerbaarheid. Het project is opgezet door niemand minder dan staflid van Special Forces VIPS, Sander Aarts. Het doel van Unbreakable Academy is om individuen en teams weerbaarder te maken. ''Na meer dan 16 jaar bij de Special Forces voert hij nu met een heldere visie en een krachtig team een nieuwe missie uit. Nederland weerbaarder maken, want de moderne wereld daagt ons uit'', staat in het bericht op de Instagram van Unbreakable Academy. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)

Special Forces VIPS

Het derde seizoen van Special Forces VIPS is momenteel in volle gang. De afleveringen zijn op Videoland te zien. Zeven bekende en zeven onbekende kandidaten begonnen in eerste instantie vol goede moed aan dit loodzware programma, maar inmiddels zijn er al een paar deelnemers afgevallen.

Meer over