Star Trek-actrice Jennifer Lien in de cel wegens obsceen gedrag

De Amerikaanse actrice Jennifer Lien (41) zit in de cel. Ze zou in een boze bui een groep jonge kinderen haar blote lichaam getoond hebben.

Lien werd midden jaren 90 bekend als Kes in de science-fictionserie Star Trek: Voyager.

Van Kes naar obscuriteit

Als Kes rol speelde ze een onschuldig, telepatisch buitenaards wezen dat maar negen jaar oud kon worden. In een poging de wat inzakkende kijkcijfers op te krikken, werd Lien na het derde seizoen uit de serie geschreven en vervangen door de rondborstige, blonde Jeri Ryan. Op een voice-over rolletje in de Men in Black tv-serie na heeft ze na haar vertrek bij Voyager niet meer in de tv- en filmwereld gewerkt.

Woedeaanval

Lien komt nu in het nieuws door een bizar incident waarbij ze in een woedeaanval haar buurkinderen zowel haar borsten als billen heeft laten zien. Volgens haar buurvrouw kwam Jennifer langs om commentaar te geven over haar manier van opvoeden. Dat mondde al snel uit in een scheldpartij waarna Lien naar verluidt ineens haar shirt omhoog trok en haar broek omlaag deed. De buurvrouw belde de politie die Jennifer naakt op haar bank aantroffen. Na een klein handgemeen werd ze gearresteerd en (met kleren) in de cel gezet.Haar borg bedraagt 2500 dollar.

 

Reageren