Verbaasde reacties

Stefano Keizers zet studio Op1 op stelten: 'Blijf je nu echt de hele tijd staan?'

26 januari 2023 09:51 | sterren | Door Judith Regeling

© NLZiet
Stefano Keizers - of eigenlijk Gover Meit - is helemaal klaar met al die zittende en pratende mensen op televisie. De cabaretier besloot daarom gisteravond in de uitzending van Op1 er gewoon maar bij te gaan staan.

Dit tot grote verbazing van Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen.

Stefano Keizers versus Gover Meit

Gover Meit was eigenlijk te gast in de talkshow Op1 om te praten over het feit dat hij na jaren afscheid neemt van zijn alter ego 'Stefano Keizers'. De cabaretier wil meer zijn dan alleen die 'grappige man' en ook juist zijn serieuzere kant kunnen laten zien op televisie en in optredens. Hij denkt dit te bereiken door voortaan door het leven te gaan met de naam waarmee hij geboren werd: Gover Meit. Maar heel serieus maakt die naamsverandering hem nog niet. 

Bijzondere keuze

De cabaretier liet er al aan het begin van zijn item geen twijfel over bestaan dat hij klaar is met al die mensen in televisieprogramma die alleen maar een beetje zitten en praten. "Dit vindt men altijd heel vervelend, als ik iets onvoorspelbaars doe. Het is goed mogelijk dat er dan vervolgens besloten wordt van: bel hem maar niet weer, want hij staat weleens op", zo zei hij bloedserieus. Charles Groenhuijsen vond het allemaal prima zo lang Gover zichzelf maar niet aan tafel zou vastplakken. "Oh nee, dat doe ik alleen al in mijn voorstelling. Ik houd wel van opvallen, maar ik denk ook dat ik dat alleen maar doe om mensen te laten zien dat je iets van je leven kunt maken."

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel moest duidelijk even aan wennen aan zijn manier van doen. "Blijf je nou echt de hele tijd staan", gooide ze er op een gegeven moment uit. En dat is niet voor niets...

Bekijk hieronder het fragment!

Meer over