Stephanie Tency (26) wil alleen oudere mannen

2 februari 2017 13:33 | sterren | Door Televizier

© Screenshot Show.nl

Rad van fortuin-gezicht Stephanie Tency wil niets weten van jongens van haar eigen leeftijd of jonger. De blonde bordjesdraaister valt vooral op oudere mannen.

Stephanie sprak haar voorkeur uit in een interview met Nu.nl

Supporten

Momenteel is ze gelukkig met de 35-jarige Edwin. Wat ze zo waardeert aan de herenkapper is het feit dat hij niet egocentrisch is, wat volgens Tency voortkomt uit zijn Joegoslavische roots: "Vanuit z'n cultuur heeft hij meegekregen dat het belangrijk is om je naasten te supporten. Voor Edwin heb ik zes relaties gehad met Nederlandse jongens, maar zij waren vooral bezig met zichzelf."

Wandelende portemonnee

De voormalige Miss Nederland benadrukt dat haar voorliefde voor oudere heren niets te maken heeft met geld of bezit: "Mijn eerste serieuze relatie had een Porsche. Ik was twintig en als je zo jong ben, dan ben je daar snel van onder de indruk. Daarna zijn er andere invloedrijke mannen geweest, maar dat wil niet zeggen dat 'rijk' en 'machtig' boven aan mijn verlanglijst stonden. Zeker niet zelfs. Ik zoek geen wandelende portemonnee, maar een man die lief voor me is en me steunt. Die heb ik nu."

Meer over