Beterschap!

Stylist Fred van Leer geopereerd aan schouder

28 November 2019 10:33 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Afgelopen weekend meldde Fred van Leer zich met pijnklachten aan zijn schouder bij het ziekenhuis in Rotterdam. Niet veel later lag hij in een Bergman Clinic in Breda, waar ze hem uiteindelijk hebben geopereerd.

De stylist was na de operatie weer zodanig bij de pinken dat hij kon reageren bij Shownieuws. "Ik ben boos dat ik de hulp niet kreeg die ik vroeg en waar ik echt om gesmeekt heb", begint Van Leer. “Ze zeiden: ‘Neem maar een pilletje, ga maar rusten.’ Iedereen kan fouten maken, maar iemand zei ook: ‘Omdat je Fred van Leer bent denk je dat je een voorkeursbehandeling krijgt?’ Ik zei: ‘Nee.’”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

🙏🏻❤️

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Mariska Bauer

Uiteindelijk kreeg hij hulp uit bekende hoek, want Mariska Bauer, de vrouw van, wees hem op een kliniek in Breda waar hij terecht kon. Fred aarzelde dan ook niet om de trip naar Brabant te maken. En niet zonder succes, zo schreef hij op zijn Instagram. "Er is gister 2 liter pus uit mijn schouder gehaald. Hoe dat daar is gekomen laat ik even daarbuiten, maar twee dagen later en het was een totaal andere uitkomst geweest. Ik wil iedereen en in het bijzonder dr. Robbert van Dijck bedanken."

TLC

Inmiddels gaat het weer beter met de tv-stylist, die onder andere voor TLC het programma Say yes to the dress maakt. Donderdag deelde hij weer een typisch Fred-plaatje op zijn social media waarbij hij zijn gevatte zelf weer was. Gelukkig is alles goed gekomen met Fred!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Nou het gaat ineens heel goed met mij !!! Top geregeld !!!! ❤️🙏🏻 #dokterbernard👨🏻‍⚕️

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Meer over