Susan Boyle wil adoptiekind

Britain’s Got Talent-deelneemster Susan Boyle wil niets liever dan een kind adopteren. De 53-jarige zangeres hoopt iemand te kunnen helpen die het slecht heeft.

Susan Boyle heeft het momenteel erg druk met de opnames van de nieuwe tv-serie Diva, toch heeft de zangeres naar eigen zeggen genoeg tijd om een kind op te voeden. "Ik wil een kind adopteren dat niet veel heeft, dat ik zelf echt iets kan geven. We moeten maar even kijken wat de sociale dienst ervan vindt, maar het zou mij enorm blij maken", vertelt ze aan Sunday Mail.

Susan Boyle 

Susan Boyle hoopt met de adoptie de mond van critici te snoeren. "Ik weet dat ik single en 50 plus ben. Mensen nemen het niet serieus als ik het zeg, ze lachen me zelfs uit. We zullen het gaan zien", zegt ze. Je hoeft natuurlijk geen psycholoog te zijn om te bedenken dat dit niet de juiste reden is om een kind op te voeden.

Adoptie

Susan Boyle heeft last van het Syndroom van Asperger, een vorm van autisme. Toch denkt ze niet dat dit haar als moeder zal belemmeren. "Het is niet makkelijk, maar dat ik Asperger heb betekent niet dat ik geen normaal leven kan leiden. Al is het zwaarder in de muziekindustrie, daar begrijpt men het niet zo", besluit de excentrieke zangeres.

Susan Boyle kan altijd advies vragen aan Lucille Werner, de voormalig Lingo-presentatrice heeft in augustus een Bulgaars kind geadopteerd.

Meer over:

Reageren