Susan Visser lijkt daten ongemakkelijk

2 september 2013 10:15 | sterren | Door Televizier

Actrice Susan Visser onthult dat ze nog nooit heeft gedatet. "Ik snap er niks van, dat hele daten. Het lijkt me zo ongemakkelijk. Je komt binnen en je ziet het toch eigenlijk al?"

Aan het AD vertelt Susan Visser dat ze ook helemaal niet op een serieuze relatie zit te wachten: "Ik vind het heel leuk om een vriendje te hebben, maar zodra het te serieus wordt, haak ik af."

Hiermee is Visser totaal het tegenovergestelde van haar personage Judith in de nieuwe film Smoorverliefd. Hierin speelt ze een vrouw die niets liever wil dan zich binden.

Roef Ragas

Eigenlijk verlangt Susan erg terug naar haar relatie met Roef Ragas. Samen met hem en hun twee kinderen was ze gelukkig. In 2007 overleed hij plots aan een hartstilstand.

"Natuurlijk verlang ik terug naar dat mooie gevoel dat ik met hem deelde, maar het gaat heel goed met me. Ik sta goed in het leven. Zulk verdriet hoort bij het leven. Toch vind ik het leven geweldig. Ik ga ervan uit dat ik 93 word in goede gezondheid en ik geniet van alles wat het leven met zich brengt", vertelt de Gooische Vrouwen-actrice.

Verlaten Vrouwen

Eerder werd al bekend dat Susan Visser ook in de nieuwe RTL-serie Verlaten Vrouwen gaat spelen. De nieuwe serie is gebaseerd op de columns van Corinne Kool in de Volkskrant en het tijdschrift LINDA. De verhalen gaan over hoe mooi liefdes beginnen en hoe pijnlijk en lelijk ze kunnen eindigen. Dat lijkt Visser dus op het lijf geschreven.

Meer over