Lastig te combineren met werk

Susanna Klibansky stopt met The Real Housewives of Amsterdam

28 februari 2024 12:18 | sterren | Door Tessa Kok

© Mark Engelen / Rob Jacobs
Susanna Klibansky heeft aangekondigd dat ze na twee seizoenen afscheid neemt van The Real Housewives of Amsterdam, een realityserie op Videoland die draait om ondernemende en succesvolle vrouwen uit de Amsterdamse high society. Ze stopt met de serie omdat het lastig voor haar is om het te combineren met haar andere werkzaamheden.

Dat bevestigt Susanna op haar Instagram en in een interview met RTL Boulevard.

Afscheid

Het gerucht dat Susanna zou stoppen met de realityserie, ging al langer rond. Nu heeft de realityster het zelf bevestigd. ''Ondanks dat ik het fantastisch vond om mee te hebben gedaan aan dit geweldige programma, kost het mij echt te veel tijd. Dit is niet wat ik doe in het dagelijks leven. Ik heb een prachtige onderneming opgebouwd samen met mijn familie'', legt Susanna uit aan RTL Boulevard.

Ze vertelt dat de vrouwen voor de realityserie ongeveer zes maanden aan het filmen zijn, waardoor het veel tijd in beslag neemt en haar andere werkzaamheden hindert. ''Ik kan het gewoon niet meer combineren met mijn werk. Wat ik ook met ontzettend veel passie doe'', aldus Klibansky.

Zangcarrière? 

Susanna was onlangs nog te zien in het entertainmentprogramma Stars on Stage, waar bekende Nederlanders de uitdaging aangingen om de beste musicalster te worden. Ze wist zowel het panel als de kijkers thuis te verbazen met haar talent en eindigde uiteindelijk op een gedeelde tweede plaats met zangeres Emma Heesters. Michel Mulder ging er met de winst vandoor. 

In haar interview met RTL Boulevard bevestigt Susanna dat ze absoluut door wil gaan met zingen en entertainen. ''Ik vind het gewoon heel erg leuk om te zingen en om op te treden. Dus misschien dat er meer uitkomt. Dat zien we dan wel.'' De realityster geeft aan dat er iets leuks aan komt, maar dat ze daar nu nog niets over mag zeggen.

Hieronder is het interview van Susanna met RTL Boulevard te bekijken.

Meer over