Oeps!

Suzan krijgt een totale black-out bij Jinek: “Géén idee wat ik hier kwam doen”

8 juni 2023 10:23 | sterren | Door Esther Hut

© RTL

Suzan, van Suzan en Freek, heeft hun liedjes al duizenden keren gezongen en kan ze inmiddels wel dromen. Alleen gisteravond niet. Bij een liveoptreden bij Jinek was ze het even kwijt.  

Gelukkig was daar Freek om haar een handje te helpen.

Brainfreeze

Suzan en Freek zaten bij Eva Jinek aan tafel om hun nieuwe single te promoten, maar mochten ook een paar oudere hits laten horen waaronder ‘Goud’. Als het duo op het podium staat en Freek met zijn gitaar het nummer wil instarten zingt Suzan niet mee. "We zitten elkaar aan te kijken: wat gaan we doen?" grapt Freek nog.

Suzan is even de tekst vergeten, maar weet zich toch te herpakken als Freek begint te zingen. “Zo ziet een brain freeze eruit!” zegt Freek lachend tussen het zingen door. Uiteindelijk komt het gewoon goed en zingt het stel het refrein uit. Alleen het moment is Suzan niet in de koude kleren gaan zitten.

Volledige paniek

Ze schaamt zich er zelfs een beetje voor schrijft ze op Instagram. “Ik had even géén idee wat ik hier kwam doen, welke tekst ik moest gaan zingen en of ik nou Suzan of Freek was. Ik lachte het weg, maar in m’n hoofd was ik in volledige paniek.”

“Toen ik thuiskwam dacht ik: ‘ik hoop maar dat niemand het gezien heeft’ omdat ik me schaamde. Stom eigenlijk dat we met z’n allen het gevoel hebben dat alles perfect moet gaan.”

Beetje om gelachen

De zangeres kon er niet van slapen en besloot uit bed te stappen en het fragment van eerder die avond op te zoeken en terug te kijken. “Met kromme tenen teruggekeken en er gelukkig samen een beetje om gelachen. Ik vind soms dingen nogal spannend, en daardoor gaat het soms niet zoals ik het wil, en dat is eigenlijk helemaal prima.”

“Deze is voor iedereen die net zoals ik met een rood hoofd een volle ruimte in loopt en ook zó graag eens de onzichtbaarheids-cape van Harry Potter zou willen hebben.”

Bekijk hier het fragment

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Meer over