Met Joris

Sylvia Geersen voelt druk om gezin te stichten: 'Anders te oud voor kindjes'

8 september 2023 12:18 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL / Videoland
In de uitzending van Casa Di Beau van gisteren was model Sylvia Geersen te gast bij Beau van Erven Dorens. Daarin vertelde ze onder andere openhartig over haar huidige relatie en toekomstplannen. Het model vond de liefde van haar leven, Joris, tijdens het programma De Bachelorette.

Sylvia maakt er al jarenlang geen geheim van dat ze graag kinderen wil. In gesprek met Beau van Erven Dorens tijdens het programma Casa Di Beau is ze openhartig over hoe ze dat voor zich ziet.

Toekomstplannen

Als Beau aan Sylvia vraagt waar ze zich over vijf jaar ziet, vertelt ze dat het haar droom is om een leven in het buitenland te hebben met Joris. ''Ergens in het buitenland, met een paar kinderen en toch ook een paard. Dat is echt mijn droom. Ik wil een paard en een mooi leven en genieten van de natuur. Van de kunstwerken van god, want de aarde is een juweel waar wij op leven'', zegt ze daarover. 

Sylvia leerde haar vriend Joris kennen tijdens De Bachelorette, waarin Geersen op zoek ging naar de ware liefde. Dat is dan ook gelukt. Op de vraag hoe het na het programma is gegaan met hun relatie, zegt het model het volgende: ''Het is wel heel natuurlijk gegaan. Ik was ook wel echt al verliefd op Joris. Dus het is gewoon heel natuurlijk gegaan. Toen ik hem ook zag lopen nadat ik de laatste roos aan hem had gegeven, toen zag ik ook echt mijn man weglopen. Ik wil echt met hem verder. Daar ga ik heel hard mijn best voor doen dat het gaat lukken.''

Gezin stichten

Op de vraag van Beau of Sylvia gelukkig is, laat ze weten dat ze momenteel heel erg gelukkig is. Toch voelt ze wel een bepaalde druk, omdat ze nog geen gezin heeft. ''Ik heb wel een beetje een druk. Ik moet eigenlijk alles waar mensen lang aan gebouwd hebben voordat ze een gezin stichten, ik heb het idee dat ik dat binnen nu en twee jaar voor elkaar moet hebben. Dat is wel een druk op mij. Ik wil natuurlijk wel gewoon mijn gezin hebben'', vertelt ze openhartig.

De reden dat ze deze druk voelt, is omdat ze al 37 jaar oud is. ''Dat komt omdat ik anders te oud ben voor kindjes'', aldus Sylvia.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Casa di Beau is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over