Sylvie bedroog Rafael met een KLM-piloot

Sylvie Meis ging tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart vreemd met een KLM-piloot. Dit bekent de presentatrice in weekblad Privé omdat de piloot dreigde het verhaal over de affaire openbaar te maken.

Sylvie belandde in bed met piloot Balasz V. omdat ze wilde weten of ze nog goed in de markt lag. “Onze gesprekken werden steeds intiemer. Van het een kwam het ander en voordat ik het werkelijk begrijpen kon, waren we in het hotel en gebeurde het”.

Onzeker

De affaire duurde uiteindelijk 3 maanden, van september tot december 2010. In die tijd was de presentatrice net aan het genezen van borstkanker. In het interview met Privé vertelt Sylvie dat ze zich erg onzeker voelde over haar lichaam en dat ze daardoor bang was dat Rafael er vandoor zou gaan met een ander. “Ik had borstkanker en mijn lichaam was nog herstellende van de operatie. Ik voelde mij eenzaam en niet aantrekkelijk voor mannen. Die gedachte zorgde ervoor dat ik mij afsloot”, aldus de presentatrice.

Afpersing

Rafael ontdekte op Oudejaarsdag 2010 via e-mails dat Sylvie vreemdging. Door veel te praten redde het glamourkoppel hun huwelijk. Althans, voorlopig, want het verleden bleef de presentatrice achtervolgen. De KLM-piloot wilde Sylvie weer in bed krijgen en wist het koppel zelfs af te persen doordat hij dreigde zijn verhaal te doen over de affaire.

Guillaume Zarka

Het is niet de eerste keer dat een scharrel van Sylvie uit de school klapt. Enkele maanden geleden verklapte Fransman Guillaume Zarka intieme details over zijn romance met de ex-voetbalvrouw. Guillaume vertelde hoe hij Sylvie ontmoette in Parijs en al na 2 minuten met haar in bed lag. Hij wist toen haar naam nog niet eens. Het stel was uiteindelijk 4 maanden samen, maar heel positief was Guillaume niet over zijn ex: "Sylvie is leeg en eenzaam".

Sabia

Voor de voormalige voetbalvrouw moet het geen pretje zijn geweest om intieme details terug te lezen in een tijdschrift. Maar het werd nog erger. Sabia, Sylvie’s ex-vriendin, vertelde in het Duitse roddelblad Bild dat ze Sylvie vaak van een alibi had voorzien. "De lijst met Sylvies affaires is lang", aldus Sabia. 

Oud en Nieuw

Het 'sprookjeshuwelijk' van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis eindigde begin 2013. Hun huwelijk was definitief voorbij toen Rafael tijdens een Oud- en Nieuw feestje Sylvie een klap gaf. Een heftig jaar volgde waarin het liefdesleven van het stel breed werd uitgemeten in de pers. Heel Nederland was getuige toen Rafael en Sylvie's ex-vriendin Sabia Engizek hun liefde voor elkaar verklaarden. De roddelbladen stonden ondertussen vol met verhalen over Sylvie's vermeende ontrouw.

 

Reageren