Sylvie en Guillaume uit elkaar

De kogel is eindelijk door de kerk: de relatie van Sylvie van der Vaart en Guillaume Zarka is officieel voorbij. Dat bevestigt haar haarstylist vandaag.

De geruchten gingen al eindeloos de ronde, maar nu is het nieuws officieel bevestigd: Sylvie is single. Haar haarstylist Steve Hensel heeft dit onthuld in de Duiste krant Hamburger Morgenpost.

Zarka is gedumpt

Sylvies vaste haarstylist vertelt: "Ze besefte dat ze zich eigenlijk nog niet kon richten op een nieuwe vaste relatie. Ze wilde daarom eerlijk tegenover Zarka zijn en hem dit nieuws persoonlijk vertellen. Van der Vaart is daarvoor afgelopen vrijdag speciaal overgevlogen naar Parijs."

Gelukkig lijkt Sylvie niet erg rouwig om de breuk, Hensel stelt dat de presentatrice vooral opgelucht is: "Ze is opgelucht dat ze zich nu voor 100 procent kan storten op Damian en haar carrière." Met haar carrière zit het in ieder geval wel goed, begin deze maand tekende ze een miljoencontract met het Duitse RTL.

Guillaume's reactie

Inmiddels heeft de Franse zakenman gereageerd op het nieuws van de breuk. Normaal houdt Zarka zich vrij stil op Twitter, maar vandaag vond hij het blijkbaar hoog tijd voor een berichtje. "Ik wil de media bedanken dat ze mij op de hoogte houden van mijn persoonlijke status", aldus Guillaume.

Sylvie en Zarka's relatie

Na de breuk van Rafael vond Sylvie weer het geluk bij de rijke Franse zakenman Guillaume Zarka. De twee tortelduifjes werden eerst nog veelvuldig samen gespot in Parijs, maar dat hield de laatste tijd op. De geruchten gingen toen al de ronde dat de relatie over zou zijn.

Sylvie is single moeder

In de Grazia liet de televisiester eerder al weten weer positief in het leven te staan: "Als ik geen kanker had gehad, dan waren de afgelopen maanden vermoedelijk het ergste wat me tot nu is overkomen. Maar door de ziekte zie ik de dingen in een ander perspectief en geniet ik nu elke dag. Ik leef nu gewoon mijn leven en probeer om zowel mijn werk als mijn bestaan als single moeder te combineren, zonder daarover veel te vertellen."

Reageren