Sylvie en Sabia herstellen vriendschap

25 Juli 2013 13:55 | sterren | Door Televizier

Voormalig BFFs Sylvie en Sabia hebben weer contact met elkaar. Sabia is bij het huis van Sylvie gespot toen zij Sylvies zoontje Damian kwam ophalen.

Sabia kwam niet alleen even snel aan de deur om Damian op te halen, ze bleef wel een half uur bij Sylvie binnen. Zo meldt de website Bekende Buren. Zij hebben ook foto's in handen van de ontmoeting. Daarop is te zien dat Sabia helemaal straalt na het bezoekje.

Rafael van der Vaart

De volgende dag brengt Sabia Sylvies zoon weer naar zijn moeder. De voormalig BFFs zouden toen zelfs langer dan een half uur tijd met elkaar hebben doorgebracht. Na deze ontmoeting zag ook Sylvie er weer vrolijk uit.

Opvallend is dat Sabia's vriend Rafael van der Vaart verderop in de straat stond te wachten. Zou hij zijn ex Sylvie nog niet onder ogen durven komen? Of gunde hij de twee gewoon even de tijd om bij te praten?

Beautysalon

Vorige week leek het contact tussen de dames nog op een laag pitje te staan. Ze liepen elkaar toen tegen het lijf in een beautysalon in Hamburg. Sylvie negeerde de nieuwe vriendin van haar ex toen volledig. Daarbij werd er toen door verschillende media beweerd dat Sylvie er behoorlijk overstuur uitzag.

Misschien kwam Sabia Sylvie wel een hart onder de riem steken, twee weken geleden liep haar relatie met Guillaume Zarka op de klippen.

Meer over