Sylvie flirt erop los met topmodel in Hamburg

Sylvie zit weer kiplekker in haar vel. De presentatrice is namelijk heftig flirtend gespot met een man in Monaco en met topmodel Jared Moore in Hamburg.

Sylvie brak zo'n twee weken geleden met haar Fransman Guillaume Zarka. Nu ze haar beste vriendin Sabia weer terug heeft, is het hoog tijd voor een nieuwe liefde!

Monaco

Sylvie werd onlangs gespot met een onbekende man aan haar zijde in Moncao. Zij waren daar op een feestje van German International Club of Monaco, in Hôtel Hermitage. Show Vandaag heeft een foto in handen waarop te zien is hoe de twee elkaar omarmen. Sylvie geeft de man een liefdevolle blik.

Jared Moore

De presentatrice heeft blijkbaar in elk stadje een ander schatje: ook in haar woonplaats Hamburg krijgt Sylvie genoeg mannelijke aandacht. Zo is ze door het Duitse OK Magazine gezien met het Amerikaanse model Jared Moore. Na een gezellig feestje liepen de twee hand in hand naar huis.

Sylvie is onafhankelijk

Aan de Grazia laat Sylvie weten dat ze na de scheiding van Rafael van der Vaart "minder girly en meer nonchalent" is geworden. Zo draagt de presentatrice nog amper make-up. Ze verklaart: "Ik denk dat mijn huidige verandering komt door mijn nieuw verworven zelfstandigheid en onafhankelijkheid"

Reageren