"Sylvie gaf Let's Dance-minnaar dure cadeaus"

De ex van Christian Polanc, een danser uit het Duitse Let'sDance, bevestigt dat Sylvie en Christian een affaire hadden. Zij gaf hem zelfs dure cadeaus.

Er lijkt voorlopig nog lang geen einde te komen aan alle verhalen die rondom Sylvie de wereld in worden geslingerd. Eerst klapte ex-vriend Guillaume Zarka uit de school, gevolgd door voormalig hartsvriendin Sabia en nu is het de beurt aan de ex van één van Sylvies vermeende minnaars.

Christian Polanc

Sabia onthulde eerder al dat Sylvie een affaire had met een danser uit het Duitse programma Let's Dance. Melissa Ortiz-Gomez vertelt aan het Duitse blad Closer dat het om haar ex-vriend Christian Polanc gaat, de danspartner van Sylvie in de show. Ze haalden in 2010 samen de finale.

Damian

"De zoon van Sylvie en Rafael, Damián was er een paar keer bij toen de twee elkaar ontmoetten", verklaart Melissa. Volgens haar zouden de twee maandenlang het bed hebben gedeeld.

Sylvie wilde dat de affaire geheim bleef en gaf Polanc daarom dure cadeaus volgens Ortiz-Gomez. "Ze gaf hem een heel duur horloge. Ik weet niet wat het precies kostte, maar ik denk tussen de 5000 en 8000 euro."

Sylvie heeft geen karakter

Melissa is blij dat ze eindelijk haar verhaal kan doen, want ze is helemaal klaar met het hele gedoe. "Ik moet daar steeds over liegen. Dat wil ik niet meer. Deze vrouw heeft in mijn ogen geen karakter." Overigens laat de ex van Christian weten dat Sylvie niet de reden was van de breuk.

Reageren