Sylvie is woest op Sabia over verknipte haar van zoontje Damián

Sabia haalt het bloed onder Sylvies nagels vandaan. Sinds de scheiding van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart lopen de gemoederen tussen de twee steeds hoger op.

Sabia heeft nu voor de tweede keer het haar van Sylvies zoontje Damián laten knippen. Dat deed de vriendin van Rafael van der Vaart zonder dat zijn ex-vrouw daar iets van wist.

Om te snijden

Een vriendin van Sylvie vertelt in de Telegraaf dat de spanning tussen de twee al ‘om te snijden' was. Dat het lange haar van Damián nu zomaar afgeknipt is, is voor Sylvie de druppel:

"Zij kon dit niet anders zien dan als zieke treiterij van haar voormalige hartsvriendin, die wíst dat zij Damiáns lange haren zo mooi vond", vertelt de vriendin. "De vorige keer had Sylvie hiertegen al per sms fel geprotesteerd, maar nu gebeurde het opnieuw!"

Volledige voogdij

Meis is van plan de volledige voogdij over zoontje Damián te eisen. "Maar om te beginnen wil ze in elk geval vastleggen dat zíj, en niemand anders, gaat over de verzorging van de jongen en zijn looks. Ook Damián was altijd trots op zijn mooie haren. Die heeft zij hem afgenomen."

Sabia's schuld

De vriendin die heel Sylvies verhaal uit de doeken doet, zegt dat het Sabia’s schuld is dat alles nu zo uit de hand loopt. "Dat komt alleen door Sabia die er alles aan gelegen is om Rafael helemaal voor zichzelf te hebben.

Vriendschappelijke etentjes, zoals ze na de breuk nog weleens hadden om het in alle rust over Damián te hebben, zijn er niet meer bij. Sylvie’s naam mag niet eens meer vallen."

Alles afgepakt

Sylvie zou het allemaal niet meer goed aankunnen: "Ik weet niet wat die vrouw nog meer wil. Ze heeft Rafael, mijn zoon Damián én mijn hele leven al afgepakt. En nog is het niet genoeg!"

Om een gebrek aan geld hoeft Rafaels ex-vrouw zich in ieder geval geen zorgen te maken.

Reageren