Sylvie Meis gaat toch niet trouwen

28 december 2017 10:44 | sterren | Door Televizier

© EPA

Vervelend nieuws voor Sylvie Meis. De relatie tussen de presentatrice en zakenman Charbel Aouad is voorbij. De twee zouden binnenkort gaan trouwen, maar dat is nu afgeblazen.

Het zijn sombere tijden voor Sylvie Meis. De 39-jarige presentatrice zag afgelopen maand haar Duitse tv-carrière aflopen en nu gaat ook haar bruiloft niet door. Sylvie bevestigt aan het Duitse blad Bild dat haar relatie met de rijke zakenman Charbel uit Dubai al een aantal maanden uit is. De twee konden hun levens ‘niet met elkaar verenigen.’

100.000 euro

In april postte Sylvie een foto van haar immens grote verlovingsring met de tekst Yes #isaidyes. De ring kost volgens kenners zo’n 100.000 euro. Na een aantal maanden twijfelde de pers of het huwelijk nog wel zou doorgaan. Maar Sylvie ontkende die geruchten afgelopen september in de Telegraaf. “Wat een verhalen weer. Omdat ik nog geen trouwdatum heb genoemd zou het huwelijk zijn uitgesteld of zelfs helemaal niet meer doorgaan. Maar dat is helemaal niet het geval." Een maand later verbraken de twee hun verloving.

Miami

Sylvie is nu naar Miami vertrokken. De presentatrice laat aan Bild weten: ”Ik ben een positief persoon. Ik kijk er nu vooral naar uit om wat rust en stilte te vinden tijdens mijn vakantie met mijn beste vrienden.” Charbel viert de feestdagen bij zijn familie in Dubai.

Meer over